Odessa vzw, een organisatie die als doel heeft het Europese culturele patrimonium te ondersteunen, introduceert een nieuw evenement. Art & Food zal doen wat de naam belooft: een kruispunt zoeken tussen twee bijzondere vormen van ambacht. Concreet zal je allerlei proeverijen kunnen meemaken, kunstenaars ontdekken en workshops (voor kinderen) volgen.

Dat alles vindt plaats in het indrukwekkende Rivoli, een gebouw uit de jaren 70 van architect Victor Demeester. Alleen al daarom is de tweedaagse een bezoekje waard.

Praktisch

Vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart

Waterloosesteenweg 690, Ukkel

Meer informatie en alle deelnemers vind je op de site van het evenement.

Odessa vzw, een organisatie die als doel heeft het Europese culturele patrimonium te ondersteunen, introduceert een nieuw evenement. Art & Food zal doen wat de naam belooft: een kruispunt zoeken tussen twee bijzondere vormen van ambacht. Concreet zal je allerlei proeverijen kunnen meemaken, kunstenaars ontdekken en workshops (voor kinderen) volgen. Dat alles vindt plaats in het indrukwekkende Rivoli, een gebouw uit de jaren 70 van architect Victor Demeester. Alleen al daarom is de tweedaagse een bezoekje waard.