Welke wijn past bij welke snoepreep?

© -

Wie dacht dat Halloween enkel voor kinderen een smakelijke gebeurtenis is, heeft de nieuwe infographic van Vivino nog niet gezien.

De populaire wijn app heeft een infographic uitgebracht waarop je kan zien welke wijn het beste bij populaire snoepjes past, die traditiegetrouw worden uitgedeeld wanneer kinderen aan je deur “Trick or Treat?” komen vragen. Vivino noemt deze flowchart “perfect voor Halloween”, al zien wij er gewoon “vrijdagavond” in.

“We willen mensen laten weten dat wijnkennis echt wel nuttig is en dat het kiezen van een wijn niet per se een angstaanjagende gebeurtenis hoeft te zijn”, aldus Vivino CEO Heini Zachariassen aan Huffington Post.

In onderstaand schema zien we dat liefhebbers van Snickers best gaan voor een rode wijn van de San Giovese, Grenache of Merlot druif, net als zij die graag een KitKat wegsnacken, al kunnen deze laatste hun chocoladereep ook combineren met cava, prosecco of zelfs champagne.

Welke wijn past bij welke snoepreep?
© Vivino

Vergeet zeker niet om even op de originele post van Vivino zelf te klikken om de interactieve versie van dit schema te zien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content