Toerisme Vlaanderen gaat opnieuw jonge fijnproevers extra verwennen met de jongerenactie van Jong Keukengeweld. Jongeren tot 30 jaar kunnen een bepaalde periode de beentjes onder tafel schuiven aan bijzonder goed verteerbare voorwaarden. De jongerenactie maakt deel uit van de imagocampagne rond Jong Keukengeweld die de Vlaamse gastronomie in binnen- en buitenland in de etalage wil zetten.

Op zondag 18 december stellen Toerisme Vlaanderen en Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts de nieuwe Jong Keukengeweld-chefs voor aan het publiek. Daarbij hoort een evenement vol lekkers, bereid door de 54 geselecteerde jonge Vlaamse topchefs. Ook muzikaal wordt het hele gebeuren ondersteund, want Studio Brussel zendt live uit vanuit het evenement in Vilvoorde.

Tickets zijn hier verkrijgbaar voor 50 euro. (EK)

Toerisme Vlaanderen gaat opnieuw jonge fijnproevers extra verwennen met de jongerenactie van Jong Keukengeweld. Jongeren tot 30 jaar kunnen een bepaalde periode de beentjes onder tafel schuiven aan bijzonder goed verteerbare voorwaarden. De jongerenactie maakt deel uit van de imagocampagne rond Jong Keukengeweld die de Vlaamse gastronomie in binnen- en buitenland in de etalage wil zetten.Op zondag 18 december stellen Toerisme Vlaanderen en Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts de nieuwe Jong Keukengeweld-chefs voor aan het publiek. Daarbij hoort een evenement vol lekkers, bereid door de 54 geselecteerde jonge Vlaamse topchefs. Ook muzikaal wordt het hele gebeuren ondersteund, want Studio Brussel zendt live uit vanuit het evenement in Vilvoorde. Tickets zijn hier verkrijgbaar voor 50 euro. (EK)