Weekmenu 3 december

© Comptoir Libanais

Maandag



Dinsdag



Woensdag



Donderdag

Eekhoorntjesbrood met aardpeer en bieslook

Eekhoorntjesbrood met aardpeer en bieslook

Dit is een van de lekkerste gerechten allertijden volgens schrijver van het boek 'Gather' Gill Meller. 'Ik geniet van de landelijke eenvoud, het voelt en smaakt alsof je de ziel hebt gestolen van een herfstachtig bos. Dat gevoel (dat wellicht wordt versterkt naargelang het aantal glazen cider dat je gedronken hebt) is het resultaat van goede ingrediënten en een eenvoudige manier van koken. Als je tijdens de herfstmaanden geen eekhoorntjesbrood of porcini bij de groenteboer kunt vinden, kun je ze natuurlijk online bestellen bij verschillende gespecialiseerde websites. Je kunt echter ook prima stevige kastanjechampignons gebruiken.'



Vrijdag


Scampi Melina

Scampi Melina

Een gekoesterd familierecept van hobbykok Inge Vandermassen (60).


Zaterdag



Zondag