Eigenaars en bedenkers Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde openen na hun succesvolle hippe WASBAR-zaak in Gent een tweede vestiging in Antwerpen. Het concept van de wasserette slash bar slash eethuisje blijft hetzelfde. Een frisse pint of een gezond slaatje kun je er nog altijd consumeren terwijl je rustig de was laat draaien.

Nieuw is het foodconcept WASBAR Toasts, waarvoor Dries en Yuri samenwerken met tv-chef Wim Ballieu (bekend van het programma 'Goed Gebakken' en restaurant 'Balls & Glory' in Gent). Wie zijn honger wil stillen kan er voortaan een toastbrood bestellen, bereid in een wafelijzer en met een vulling naar keuze. Op het menu: onder andere gehakt, cheddar & piment, Mozzarella & Pesto, de klassieke Ham & Kaas en choco. Het nieuwe foodconcept wordt doorgetrokken naar de Arteveldestad.

Verder zijn er ook allerhande slaatjes, verse ijsthee en huisgemaakte smoothies verkrijgbaar. Op vrijdag kan het weekend ingezet worden met een aperitief en lekkers van het buffet. Zondag is het brunch-time.

De verzorgde 'new retro'-look van de nieuwe hotspot is opnieuw van de hand van de Antwerpse designstudio Pinkeye. En ook de wasmachines krijgen net als in Gent een oma-naam, de droogkasten een opa-naam.

Nog een kleine wijziging: WASBAR werkt niet langer met cash geld. Gelieve dus bankkaart, Creditcard, en/of maaltijdcheques bij de hand te hebben als je er voet aan grond zet.

WASBAR Antwerpen: Graaf Van Egmontstraat 5, 2000 Antwerpen. Open van 10u tot 22u. Zaterdag en zondag tot 18u. Maandag gesloten. (DB)

Eigenaars en bedenkers Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde openen na hun succesvolle hippe WASBAR-zaak in Gent een tweede vestiging in Antwerpen. Het concept van de wasserette slash bar slash eethuisje blijft hetzelfde. Een frisse pint of een gezond slaatje kun je er nog altijd consumeren terwijl je rustig de was laat draaien. Nieuw is het foodconcept WASBAR Toasts, waarvoor Dries en Yuri samenwerken met tv-chef Wim Ballieu (bekend van het programma 'Goed Gebakken' en restaurant 'Balls & Glory' in Gent). Wie zijn honger wil stillen kan er voortaan een toastbrood bestellen, bereid in een wafelijzer en met een vulling naar keuze. Op het menu: onder andere gehakt, cheddar & piment, Mozzarella & Pesto, de klassieke Ham & Kaas en choco. Het nieuwe foodconcept wordt doorgetrokken naar de Arteveldestad. Verder zijn er ook allerhande slaatjes, verse ijsthee en huisgemaakte smoothies verkrijgbaar. Op vrijdag kan het weekend ingezet worden met een aperitief en lekkers van het buffet. Zondag is het brunch-time.De verzorgde 'new retro'-look van de nieuwe hotspot is opnieuw van de hand van de Antwerpse designstudio Pinkeye. En ook de wasmachines krijgen net als in Gent een oma-naam, de droogkasten een opa-naam. Nog een kleine wijziging: WASBAR werkt niet langer met cash geld. Gelieve dus bankkaart, Creditcard, en/of maaltijdcheques bij de hand te hebben als je er voet aan grond zet. WASBAR Antwerpen: Graaf Van Egmontstraat 5, 2000 Antwerpen. Open van 10u tot 22u. Zaterdag en zondag tot 18u. Maandag gesloten. (DB)