De Belgische chocolatier Leonidas presenteert haar nieuwste creatie: de Pyramides. Met deze smeltchocolade maakt u in een handomdraai warme chocolademelk.

Om romige warme chocolademelk te maken, hoeft u enkel een Pyramide van Leonidas toe te voegen aan warme melk. De smeltchocolade lost op in de melk en er vormt zich vanzelf een romige mousse. De Pyramide zijn verkrijgbaar in drie smaken: klassieke chocolade, caramel chocolade en cappucino chocolade. Ze zitten verpakt in doosjes per vijf, maar er is ook een kistje beschikbaar met vijftien Pyramides. Een leuk cadeau, waarvoor menig hart spontaan gaat smelten!

Aïsa Knockaert

Info: een doos met vijf pyramides kost 5.50 euro, een koffer met 15 pyramides 13,90 euro.

De Belgische chocolatier Leonidas presenteert haar nieuwste creatie: de Pyramides. Met deze smeltchocolade maakt u in een handomdraai warme chocolademelk. Om romige warme chocolademelk te maken, hoeft u enkel een Pyramide van Leonidas toe te voegen aan warme melk. De smeltchocolade lost op in de melk en er vormt zich vanzelf een romige mousse. De Pyramide zijn verkrijgbaar in drie smaken: klassieke chocolade, caramel chocolade en cappucino chocolade. Ze zitten verpakt in doosjes per vijf, maar er is ook een kistje beschikbaar met vijftien Pyramides. Een leuk cadeau, waarvoor menig hart spontaan gaat smelten! Aïsa KnockaertInfo: een doos met vijf pyramides kost 5.50 euro, een koffer met 15 pyramides 13,90 euro.