Maasmechelen Village, de Eurostar, de horecazaken van Brussels Airport: samen met enkele honderden cafés over het ganse land zullen ze op zaterdag 7 maart van 18.30 tot 19.30 uur deelnemen aan de eerste editie van Apero National.

Een enquête van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing wees onlangs namelijk uit dat nogal wat vrouwen graag bier drinken, en dus worden die aan de vooravond van de Internationale Vrouwendag getrakteerd op een Belgisch biertje. Een smaakwijzer in de vorm van een schijfje moet minder ervaren drinksters daarbij helpen te ontdekken welk bier het beste bij hen past. Liefhebbers van zoet, bitter, fris zuur, fruitig of iets er tussenin..., er is voor elk wat wils.

Mannen zijn uiteraard ook welkom op het bierfestijn, zeker als ze die avond Bob willen zijn.

Hier vind je de voorlopige lijst met deelnemende horecazaken, en het aantal neemt nog elke dag toe.

Maasmechelen Village, de Eurostar, de horecazaken van Brussels Airport: samen met enkele honderden cafés over het ganse land zullen ze op zaterdag 7 maart van 18.30 tot 19.30 uur deelnemen aan de eerste editie van Apero National.Een enquête van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing wees onlangs namelijk uit dat nogal wat vrouwen graag bier drinken, en dus worden die aan de vooravond van de Internationale Vrouwendag getrakteerd op een Belgisch biertje. Een smaakwijzer in de vorm van een schijfje moet minder ervaren drinksters daarbij helpen te ontdekken welk bier het beste bij hen past. Liefhebbers van zoet, bitter, fris zuur, fruitig of iets er tussenin..., er is voor elk wat wils. Mannen zijn uiteraard ook welkom op het bierfestijn, zeker als ze die avond Bob willen zijn.Hier vind je de voorlopige lijst met deelnemende horecazaken, en het aantal neemt nog elke dag toe.