Na dagen van geheimdoenerij heeft het Utrechts biercafé Olivier bekend gemaakt welk nieuw gerstenat uit de tapkraan zal stromen: Duvel. Dat is wel degelijk uitzonderlijk, want om de smaak van het bier te waarborgen moet er een extreem hoge druk op de tap zitten - wat met de huidige tapkranen niet mogelijk is. De brouwerij heeft nu aldus cafébaas Johan Schmit een nieuw systeem ontwikkeld waarmee dat toch zou moeten lukken.

Duvel zelf heeft nog niet gecommuniceerd over de nieuwigheid. "Dit is een pilot. Misschien werkt het tapsysteem niet goed of blijken de gasten toch liever uit het vertrouwde flesje te drinken." (EK)

Na dagen van geheimdoenerij heeft het Utrechts biercafé Olivier bekend gemaakt welk nieuw gerstenat uit de tapkraan zal stromen: Duvel. Dat is wel degelijk uitzonderlijk, want om de smaak van het bier te waarborgen moet er een extreem hoge druk op de tap zitten - wat met de huidige tapkranen niet mogelijk is. De brouwerij heeft nu aldus cafébaas Johan Schmit een nieuw systeem ontwikkeld waarmee dat toch zou moeten lukken. Duvel zelf heeft nog niet gecommuniceerd over de nieuwigheid. "Dit is een pilot. Misschien werkt het tapsysteem niet goed of blijken de gasten toch liever uit het vertrouwde flesje te drinken." (EK)