VLAM brengt het ei onder de aandacht

Onder het motto ‘Er zit zoveel in een ei…’ focust VLAM een maand lang op het ei in de keuken.

Eieren bevatten essentiële voedingsstoffen, zijn gemakkelijk en snel te bereiden, goedkoop en relatief lang houdbaar in de koelkast. ‘Handig dus om ze altijd in huis te hebben’, klinkt het dezer dagen bij VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing). Een hartig omelet, een spiegelei, een frittata of als basisingrediënt voor pannenkoeken, gebak, sausen, soufflés… In de keuken kan je met het ei alle kanten uit en je hoeft geen sterrenkok te zijn om er iets lekkers van te bakken.

Er zit zoveel in een ei… Met deze slogan brengt VLAM het product onder de aandacht, van 25 september tot 23 oktober. Gedurende deze periode lees je de slogan op de eierverpakkingen in de winkelrekken van Colruyt en Delhaize.

Op 11 oktober is het Wereldeierdag. Dezelfde dag start VLAM met een tv-campagne waarin een figuur – in de vorm van een ei – je vriendelijk zal aansporen om meer en beter om te gaan met eieren. Ook de vernieuwde site ei.be helpt je op weg. Wie meteen de handen uit de mouwen wil steken, kan aan de slag met onderstaande recepten. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content