Vlaamse topgastronomie in New York
Vincent Florizoone, de chef-kok van restaurant Grand Cabaret in Veurne, promoot de Vlaamse topgastronomie in New York.
In het kader van de nieuwe campagnes ‘Flanders for Foodies’ en ‘Jong Keukengeweld’ promoot Vincent Florizoone (32) uit Nieuwpoort de Vlaamse topgastronomie in New York.
De chef-kok van restaurant Grand Cabaret in Veurne laat Amerikaanse journalisten en touroperators kennismaken met de Vlaamse keuken. Hij wordt in New York onder andere bijgestaan door Nicholas Harmon, sous-chef van Ebenezer’s Restaurant uit Maine, ’s werelds beste bierrestaurant dat Belgische bieren hoog in het vaandel draagt.
De Nieuwpoortse chef presenteert in New York eigentijdse versies van Vlaamse klassiekers in combinatie met bieren uit de vijf Vlaamse provincies. Het culinair initiatief in New York kwam tot stand door de samenwerking tussen Toerisme Vlaanderen, Vlaanderen Lekker Land, Westtoer en Flanders Investment & Trade (FIT), Delta Air Lines en het Amerikaanse fijnproeversmagazine Saveur.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier