Vincent Kompany is nieuw gezicht van Pepsi

© PepsiCo

Na grote namen als Beyoncé en Michael Jackson is nu ook onze Belgische voetbaltrots Vincent Kompany een ambassadeur van het wereldberoemde frisdrankenmerk. Pepsi stelde een ‘Voetbal Superteam’ samen met negentien internationale sterren als Lionel Messi en Robin Van Persie.

Na grote namen als Beyoncé en Michael Jackson is nu ook onze voetbaltrots Vincent Kompany, als eerste Belg, ambassadeur van het wereldberoemde frisdrankenmerk. Pepsi stelde een ‘Voetbal Superteam’ samen met negentien internationale sterren als Lionel Messi en Robin Van Persie.

‘Pepsi heeft een jarenlange ervaring met zowel sterren uit de popmuziek als met iconen uit de voetbalwereld. We delen dezelfde visie op talentontwikkeling met Vincent Kompany en gaan ook dit jaar zijn sociaal project BX Brussels ondersteunen’, vertelt Jan Verlinden, de Marketing Director van PepsiCo BeLux. Kompany is bovendien de allereerste Belgische vertegenwoordiger ooit in een globale campagne van Pepsi.

De voetbalster zelf is ook erg enthousiast. ‘Het is een eer om deel uit te maken van Pepsi’s internationale supersterren-elftal. Mijn speciale dank gaat dan ook naar hen uit omdat ze zijn engageren voor mijn sociaal-sportief project.’ Samen met onder meer Lionel Messi, Sergio Ramos en Robin Van Persie heeft Kompany nu één belangrijke missie: voetbalfans wereldwijd inspireren om te leven volgens het ‘live for now’-motto van het label. Onze voetbalheld zal bovendien ook te zien zijn op een limited edition van colablikjes. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content