Vijfgangenmenu van een sterrenchef

Sterrenchefs die willen meewerken aan het eindejaarsproject van Knack Weekend dat vanaf 3 december elke dag een exclusief vijfgangenmenu van een sterrenrestaurant in de kijker zet, kunnen ons hun feestelijke recepten bezorgen.

Op 3 december start de culinaire rubriek van Knack Weekend een maand lang met een nieuw culinair project waarin elke dag alle aandacht gaat naar een feestelijk vijfgangenmenu van een sterrenchef.

Chefs die hieraan willen meewerken, kunnen ons vijf recepten bezorgen per mail. De gerechten hoeven geen keuze uit het restaurantmenu te zijn. Bedoeling is dat verbeten kookliefhebbers de gangen zelf kunnen bereiden tijdens de feestdagen.

Per gerecht noteert u stap voor stap de bereidingswijze en bezorgt u een lijstje met alle ingrediënten, indien mogelijk met beeld, maar dat is geen vereiste. Het volledige menu, uiteraard met alle praktische info van uw restaurant, krijgt een dag lang alle aandacht op onze sites. Aan deze samenwerking zijn geen kosten verbonden. Alvast bedankt!

De redactie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content