Aangezien het tegenwoordig mega-oké is om tradities en gebruiken van elkaar te lenen gaat ook ons land op in het geest-en griezelspel dat men in de Verenigde Staten Halloween noemt. De feestdag is het perfecte excuus om jezelf eindelijk in de gedaante van je spirit animal te hullen of mensen onbeschaamd om suikerzoet te vragen zonder te moeten doen alsof je flauwvalt. Marathons van horrorfilms, griezelverhalen voorlezen bij een zaklamp of gewoon, wansmakelijk ogend eten voorschotelen: het hoort er allemaal bij.

Omdat wij Belgen nieuwkomers zijn in de bende Halloweenvierders halen wij de mosterd (en in dit geval: de taartrecepten) bij zij die al jaren de tijd hadden om hun skills te perfectioneren. Wij presenteren u: de druipende hersencake die volledig eetbaar en blijkbaar ook nog smakelijk is. Als je nog een reden zocht om op 30 oktober een feest te organiseren maar bang was dat niemand onder de indruk zou zijn van Bloody Mary's en een stel vampierentanden: dit is'm! (KS)

Aangezien het tegenwoordig mega-oké is om tradities en gebruiken van elkaar te lenen gaat ook ons land op in het geest-en griezelspel dat men in de Verenigde Staten Halloween noemt. De feestdag is het perfecte excuus om jezelf eindelijk in de gedaante van je spirit animal te hullen of mensen onbeschaamd om suikerzoet te vragen zonder te moeten doen alsof je flauwvalt. Marathons van horrorfilms, griezelverhalen voorlezen bij een zaklamp of gewoon, wansmakelijk ogend eten voorschotelen: het hoort er allemaal bij.Omdat wij Belgen nieuwkomers zijn in de bende Halloweenvierders halen wij de mosterd (en in dit geval: de taartrecepten) bij zij die al jaren de tijd hadden om hun skills te perfectioneren. Wij presenteren u: de druipende hersencake die volledig eetbaar en blijkbaar ook nog smakelijk is. Als je nog een reden zocht om op 30 oktober een feest te organiseren maar bang was dat niemand onder de indruk zou zijn van Bloody Mary's en een stel vampierentanden: dit is'm! (KS)