In de vierde Masterclass-editie koken tien topchefs twee gezonde en haalbare gerechten met regionale streekproducten. Hobbykok Claudia Allemeersch is opnieuw de perfecte gastvrouw. De opnames gebeuren in het Miummm-Vlaams Huis van de Voeding, dat onderdak kreeg op een bijzondere locatie.

Deze week:
In de tweede aflevering van Masterclass bereidt de jonge en talentvolle chef Thomas Locus (restaurant Bistro Margaux) een gerechtje met grietbot en verschillende bereidingen van peterseliewortel, met daarbij een krokantje van varkenswangen en een sabayon van Crosse & Blackwell. Ontdek ook het verassingsmenu. Bekijk de video.

In de vierde Masterclass-editie koken tien topchefs twee gezonde en haalbare gerechten met regionale streekproducten. Hobbykok Claudia Allemeersch is opnieuw de perfecte gastvrouw. De opnames gebeuren in het Miummm-Vlaams Huis van de Voeding, dat onderdak kreeg op een bijzondere locatie.Deze week: In de tweede aflevering van Masterclass bereidt de jonge en talentvolle chef Thomas Locus (restaurant Bistro Margaux) een gerechtje met grietbot en verschillende bereidingen van peterseliewortel, met daarbij een krokantje van varkenswangen en een sabayon van Crosse & Blackwell. Ontdek ook het verassingsmenu. Bekijk de video.