Gojibessen zijn heerlijk, chia is knapperig, groene sapjes verrassend fris en de eerste persoon die ons een goed argument tégen raw chocolate kan geven moet nog geboren worden, maar wheat grass is een poederpotje dat toch al even stof staat te vergaren in onze voorraadkast. Eens zo vol goede voornemens gekocht, af en toe aan een smoothie toegevoegd maar als puur shotje nevermore: zijn wij dan werkelijk superfood watjes?

De redactie van React Channel vroeg zich hetzelfde af en schotelde enkele doodeerlijke kinderen een tarwegrasshotje voor.

Gojibessen zijn heerlijk, chia is knapperig, groene sapjes verrassend fris en de eerste persoon die ons een goed argument tégen raw chocolate kan geven moet nog geboren worden, maar wheat grass is een poederpotje dat toch al even stof staat te vergaren in onze voorraadkast. Eens zo vol goede voornemens gekocht, af en toe aan een smoothie toegevoegd maar als puur shotje nevermore: zijn wij dan werkelijk superfood watjes?De redactie van React Channel vroeg zich hetzelfde af en schotelde enkele doodeerlijke kinderen een tarwegrasshotje voor.