Na de succesvolle eerste kortfilm met de twee acteurs, lanceert whiskymerk Johnnie Walker Blue Label een vervolg. Gevierde acteurs Jude Law en Giancarlo Giannini spelen aan de zijde van de Chinese actrice Zhao Wei in een verhaal over een man die bewijst dat dankbaarheid je heel ver kan brengen.

The Gentleman's Wager II werd geregisseerd door de Britse Jake Scott en vertelt het verhaal van twee mannen die een weddenschap aangaan om een kostbare vintage racewagen, de Delahaye 135S Classic. In het echte leven is deze wagen een erfstuk van de Walker-familie, die de auto sinds eind jaren 30 bezit.

Over de film zegt Law: 'Het is geweldig om achter het stuur te mogen zitten van de tweede Gentleman's Wager. Ik heb ervan genoten om opnieuw tegenover Giancarlo te staan en samen te werken met de getalenteerde Zhao. Tel daarbij op dat ik in de Delahaye 135S door de glooiende heuvels van Italië naar Monaco mocht racen... tja, ik beschouw mezelf als een zeer gelukkig man!'

(LP)

Na de succesvolle eerste kortfilm met de twee acteurs, lanceert whiskymerk Johnnie Walker Blue Label een vervolg. Gevierde acteurs Jude Law en Giancarlo Giannini spelen aan de zijde van de Chinese actrice Zhao Wei in een verhaal over een man die bewijst dat dankbaarheid je heel ver kan brengen. The Gentleman's Wager II werd geregisseerd door de Britse Jake Scott en vertelt het verhaal van twee mannen die een weddenschap aangaan om een kostbare vintage racewagen, de Delahaye 135S Classic. In het echte leven is deze wagen een erfstuk van de Walker-familie, die de auto sinds eind jaren 30 bezit.Over de film zegt Law: 'Het is geweldig om achter het stuur te mogen zitten van de tweede Gentleman's Wager. Ik heb ervan genoten om opnieuw tegenover Giancarlo te staan en samen te werken met de getalenteerde Zhao. Tel daarbij op dat ik in de Delahaye 135S door de glooiende heuvels van Italië naar Monaco mocht racen... tja, ik beschouw mezelf als een zeer gelukkig man!' (LP)