Vrijdag gingen de deuren open van de zeventiende editie van Megavino, de grootste in zijn soort in de Benelux. Tijdens de vier dagen durende wijnbeurs - met dit jaar de Elzas als centrale thema - kunnen duizende wijnen ontdekt en geproefd worden, die van commentaar worden voorzien door wijnbouwers en -makers, met workshops en foodpairing.

'Hoe gaan wijnmakers om met de opwarming van de aarde?', het is ook een veel terugkomend gespreksonderwerp tijdens het event, want in veel wijnstreken is er deze keer vroeger geoogst dan ooit, en dat komt door het warme weer.

Vrijdag gingen de deuren open van de zeventiende editie van Megavino, de grootste in zijn soort in de Benelux. Tijdens de vier dagen durende wijnbeurs - met dit jaar de Elzas als centrale thema - kunnen duizende wijnen ontdekt en geproefd worden, die van commentaar worden voorzien door wijnbouwers en -makers, met workshops en foodpairing. 'Hoe gaan wijnmakers om met de opwarming van de aarde?', het is ook een veel terugkomend gespreksonderwerp tijdens het event, want in veel wijnstreken is er deze keer vroeger geoogst dan ooit, en dat komt door het warme weer.