Andy George is het soort Youtuber dat niet enkel voor de fun, de games en de katten op het videokanaal zit. Met zijn How To Make Everything-rubriek wil hij mensen doen stilstaan bij het complexe productieproces van alledaagse voorwerpen.

Neem nu deze sandwich met vlees, kaas en groentjes. Het duurde Andy zes maanden en kostte hem bakken vol geld om alle ingrediënten zelf tevoorschijn te toveren, van het winnen van zeezout tot het aanleggen van een moestuin. Bekijk het filmpje vooral zelf en sta straks wat langer stil bij uw avondmaal.

(KS)

Andy George is het soort Youtuber dat niet enkel voor de fun, de games en de katten op het videokanaal zit. Met zijn How To Make Everything-rubriek wil hij mensen doen stilstaan bij het complexe productieproces van alledaagse voorwerpen. Neem nu deze sandwich met vlees, kaas en groentjes. Het duurde Andy zes maanden en kostte hem bakken vol geld om alle ingrediënten zelf tevoorschijn te toveren, van het winnen van zeezout tot het aanleggen van een moestuin. Bekijk het filmpje vooral zelf en sta straks wat langer stil bij uw avondmaal. (KS)