Hoewel de hamburger bij ons voorlopig even plaats moet ruimen voor de hotdoghype, kunnen burgeraficionados nog steeds hun hart ophalen in de ontelbare gourmet burgerrestaurants die grootsteden tegenwoordig rijk zijn. Jawel, Amerika heeft de hamburger ook definitief het Europese hart veroverd en we delen maar wat graag onze mening over hoe en waarmee de perfecte hamburger nu precies belegd is.

Maar wist u dat de hamburger Amerikaanse noch Duitse oorsprong heeft, maar ontstaan is in de 13e eeuw in de Mongoolse samenleving? Ontdek dit en veel meer hamburgerweetjes in onderstaand filmpje, vertelt door zelfverklaard "hamburger expert" George Motz en tekenaar Jorge Corona.

Hoewel de hamburger bij ons voorlopig even plaats moet ruimen voor de hotdoghype, kunnen burgeraficionados nog steeds hun hart ophalen in de ontelbare gourmet burgerrestaurants die grootsteden tegenwoordig rijk zijn. Jawel, Amerika heeft de hamburger ook definitief het Europese hart veroverd en we delen maar wat graag onze mening over hoe en waarmee de perfecte hamburger nu precies belegd is. Maar wist u dat de hamburger Amerikaanse noch Duitse oorsprong heeft, maar ontstaan is in de 13e eeuw in de Mongoolse samenleving? Ontdek dit en veel meer hamburgerweetjes in onderstaand filmpje, vertelt door zelfverklaard "hamburger expert" George Motz en tekenaar Jorge Corona.