Video: Charlotte De Cock maakt uniek werk voor Antwerps restaurant The Jane

Jane by Charlotte © Charlotte De Cock

De 28-jarige kunstenares Charlotte De Cock sloot zich enkele dagen op in The Jane voor een nieuw schilderij. Ze liet zich inspireren door de kracht en sensualiteit van de locatie voor haar werk ‘Jane by Charlotte’. Ontdek in deze indrukwekkende timelapse hoe Charlotte te werk ging.

In de video die meer dan 20.000 afzonderlijke foto’s bevat, zie je het schilderij stap voor stap tot leven komen. Richard Van Der Vieren (AOOA.TV) is de man achter de timelapse. Deze manier waarop het schilderij wordt voorgesteld past binnen het nieuwe kader waarin Charlotte De Cock haar werken wil tonen aan de buitenwereld, zonder de context van een galerij.

Oprichters Nick Bril en Sergio Herman zijn erg enthousiast over de samenwerking met Charlotte, die volledig aansluit bij hun bedrijfsfilosofie. ‘Charlotte De Cock is jong, artistiek, en heeft een eigen verhaal. Daarom past ze bij ons,’ aldus Nick. Sergio Herman sluit zich hierbij aan en prijst het schilderij: ‘Het is prachtig. Ik hou van de ruwheid en van die zwarte achtergrond. Het past hier perfect.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

JANE by Charlotte De Cock from An Overdose Of Awesomeness on Vimeo.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content