Heb je ooit al eens een koekje in de vorm van een lepel bij je koffie gekregen? Dan ken je de geneugten van een cappuccino leeglepelen en je gereedschap daarna simpelweg opeten. Binnenkort kan je die koekjeslepels ook bij jou thuis maken.

Technisch gesproken kon je die al langer zelf fabriceren, maar die geniale ingeving stond dan wel garant voor een namiddag klooien in de keuken en vermoedelijk ook een twijfelachtig resultaat. Dankzij de edible spoon maker wordt je eigen lepels maken nu een eitje.

Edible spoon maker
© Edible spoon maker

Bij de machine zit ook een recept voor drie soorten lepels: een neutrale, een pittige en een zoete. Het hoeft tenslotte niet altijd een cappuccino te zijn die je leeglepelt.

De keukenmachine van het jaar of zal hij toch gauw in een donker hoekje belanden tussen je eiersnijder en sapcentrifuge? Aan jou de keuze!

(EK)

Heb je ooit al eens een koekje in de vorm van een lepel bij je koffie gekregen? Dan ken je de geneugten van een cappuccino leeglepelen en je gereedschap daarna simpelweg opeten. Binnenkort kan je die koekjeslepels ook bij jou thuis maken.Technisch gesproken kon je die al langer zelf fabriceren, maar die geniale ingeving stond dan wel garant voor een namiddag klooien in de keuken en vermoedelijk ook een twijfelachtig resultaat. Dankzij de edible spoon maker wordt je eigen lepels maken nu een eitje. Bij de machine zit ook een recept voor drie soorten lepels: een neutrale, een pittige en een zoete. Het hoeft tenslotte niet altijd een cappuccino te zijn die je leeglepelt. De keukenmachine van het jaar of zal hij toch gauw in een donker hoekje belanden tussen je eiersnijder en sapcentrifuge? Aan jou de keuze!(EK)