Voor elke dag

Een heerlijk gevulde soep met 'pak aan'. , .
Een heerlijk gevulde soep met 'pak aan'. © .
Een lekker voorgerecht, een lichte lunch of een unieke schotel voor tijdens een brunch: mogelijkheden genoeg met dit recept. , .
Een lekker voorgerecht, een lichte lunch of een unieke schotel voor tijdens een brunch: mogelijkheden genoeg met dit recept. © .
Een goede ovenschotel smaakt altijd. Zeker als het een is met aardappelpuree in. , .
Een goede ovenschotel smaakt altijd. Zeker als het een is met aardappelpuree in. © .
Eet eens een ander stuk van de kip! Heerlijk met een simpel aardappeltje erbij om de sauzen mee op te dippen. , .
Eet eens een ander stuk van de kip! Heerlijk met een simpel aardappeltje erbij om de sauzen mee op te dippen. © .
Een gerecht dat sowieso al niet veel vlees bevat, maar ook gemakkelijk helemaal vegetarisch te maken is, indien gewenst. Vervang in dat geval de kippenbouillon door een goede groente- of paddenstoelenbouillon en laat de ham achterwege. Als je kant-en-klare gnocchi koopt, kan je aan tafel binnen de twintig minuten., .
Een gerecht dat sowieso al niet veel vlees bevat, maar ook gemakkelijk helemaal vegetarisch te maken is, indien gewenst. Vervang in dat geval de kippenbouillon door een goede groente- of paddenstoelenbouillon en laat de ham achterwege. Als je kant-en-klare gnocchi koopt, kan je aan tafel binnen de twintig minuten. © .
Heerlijk als deel van een buffet vol groentegerechten of in het gezelschap van een frisse salade., .
Heerlijk als deel van een buffet vol groentegerechten of in het gezelschap van een frisse salade. © .

Verfijnd

Twee ingrediënten met een reputatie zo hoog als een huis gaan hier vredevol hand in hand met de goeie ouwe prei. Een aperitiefhapje met stijl., .
Twee ingrediënten met een reputatie zo hoog als een huis gaan hier vredevol hand in hand met de goeie ouwe prei. Een aperitiefhapje met stijl. © .
Een recept van groentechefs Laurence en Jonas Haegeman, van familiezaak De Vijf Seizoenen in Brakel. , .
Een recept van groentechefs Laurence en Jonas Haegeman, van familiezaak De Vijf Seizoenen in Brakel. © .
Een recept van Peter Goossens. Meer introductie heeft dat niet nodig. , .
Een recept van Peter Goossens. Meer introductie heeft dat niet nodig. © .
Een compacte vis met een heerlijk frisse saus. Krokante broodkorstjes zorgen voor textuur. , .
Een compacte vis met een heerlijk frisse saus. Krokante broodkorstjes zorgen voor textuur. © .