Menu 1: Vlees & wild

Voorgerecht: Hartige taart met parelhoen en appels

Hoofdgerecht: Rundergebraad met dooierzwammen en zwarte truffel

Dessert: Chocoladeterrine met kersen

Menu 2: Vis

Voorgerecht: Tartaar van langoustines met truffel

Hoofdgerecht: Zeetongrolletjes met garnalen, aardappelpuree met zeekraal en champagnesaus

Dessert: Omgekeerde karamelpudding van Julia Child

Menu 3: Vegetarisch

Voorgerecht: Gnocchi van brood met salieboter

Hoofdgerecht: Koolrabi gevuld met pompoen en geitenkaas

Dessert: Chocoladekerstcake met kweeperenglazuur

Gnocchi van oud brood met salieboter, De kunst van no-waste
Gnocchi van oud brood met salieboter © De kunst van no-waste

Menu 4: Veganistisch

Voorgerecht: Gegrilde slaharten met nuggets van linzen en kruiden en sesamsaus

Hoofdgerecht: Kerstkrans met rode bieten'ketchup'

Dessert: Broodpudding met vegan crème anglaise en veenbessensaus

Menu 5: Exotisch

Voorgerecht: Krabbuideltjes met zoete aardappel

Hoofdgerecht: Kabeljauw in een aromatische bouillon met koriander en citroengras

Dessert: Ijstaart met macarons en passievruchten

Menu 6: Trendy

Voorgerecht: Kingkrab met ponzu en gegrilde avocado

Hoofdgerecht: Forel met Célerisotto, aromatische vissaus en chips van quinoa

Dessert: Peer, gepocheerd in Vicaris Generaal, met specerijengranola, biscuit en panna cotta van bruine suiker

Menu 7: Klassiek

Voorgerecht: Gegratineerde oesters met cidersabayon

Hoofdgerecht: Zeebaars met gekarameliseerde schorseneren

Dessert: Soezengebakjes met hazelnoten en karamel

Gegratineerde oesters met cidersabayon © Presse Citron

Menu 8: Italiaans

Voorgerecht: Rundvlees met foie gras, gedroogde vijgen en noten

Hoofdgerecht: Involtini d'anatra con la zucca fritta

Dessert: Bevroren sinaasappels

Menu 9: Mediterraan

Voorgerecht: Kreeft met avocado en sesam-sinaasappelsiroop

Hoofdgerecht: Gebraden kip met vijgen in rode wijn

Dessert: Kaneelsterren met goud

Menu 10: Gemakkelijk en snel

Voorgerecht: Bloemkoolroomsoep met roquefort

Hoofdgerecht: Kippenborstfilet met appels en sjalotten

Dessert: Meringues met kastanjes en chocolade

Soezengebakjes met hazelnoten en karamel, Studio
Soezengebakjes met hazelnoten en karamel © Studio
Voorgerecht: Hartige taart met parelhoen en appelsHoofdgerecht: Rundergebraad met dooierzwammen en zwarte truffelDessert: Chocoladeterrine met kersenVoorgerecht: Tartaar van langoustines met truffelHoofdgerecht: Zeetongrolletjes met garnalen, aardappelpuree met zeekraal en champagnesausDessert: Omgekeerde karamelpudding van Julia ChildVoorgerecht: Gnocchi van brood met salieboter Hoofdgerecht: Koolrabi gevuld met pompoen en geitenkaas Dessert: Chocoladekerstcake met kweeperenglazuurVoorgerecht: Gegrilde slaharten met nuggets van linzen en kruiden en sesamsausHoofdgerecht: Kerstkrans met rode bieten'ketchup'Dessert: Broodpudding met vegan crème anglaise en veenbessensausVoorgerecht: Krabbuideltjes met zoete aardappelHoofdgerecht: Kabeljauw in een aromatische bouillon met koriander en citroengrasDessert: Ijstaart met macarons en passievruchtenVoorgerecht: Kingkrab met ponzu en gegrilde avocadoHoofdgerecht: Forel met Célerisotto, aromatische vissaus en chips van quinoaDessert: Peer, gepocheerd in Vicaris Generaal, met specerijengranola, biscuit en panna cotta van bruine suikerVoorgerecht: Gegratineerde oesters met cidersabayonHoofdgerecht: Zeebaars met gekarameliseerde schorsenerenDessert: Soezengebakjes met hazelnoten en karamelVoorgerecht: Rundvlees met foie gras, gedroogde vijgen en notenHoofdgerecht: Involtini d'anatra con la zucca frittaDessert: Bevroren sinaasappelsVoorgerecht: Kreeft met avocado en sesam-sinaasappelsiroop Hoofdgerecht: Gebraden kip met vijgen in rode wijnDessert: Kaneelsterren met goudVoorgerecht: Bloemkoolroomsoep met roquefortHoofdgerecht: Kippenborstfilet met appels en sjalottenDessert: Meringues met kastanjes en chocolade