Lekkerbekken en smulpapen die op 17 of 18 september in Brussel rondhangen, moeten zeker tot de Brusselse Zavel afzakken. Op het marktpleintje zullen een dertig handelaars en cateraars uit de Vallei van de Lot hun streekproducten exposeren. Je kunt er onder andere proeven van specialiteiten zoals terrines, kazen, truffel (de zogenaamde 'zwarte diamant van Quercy'), ganzenlever, confituur en AOC-wijnen uit de streek van Cahors. Of toeristische informatie inwinnen. Er zijn ook culinaire animaties - geleid door locale chefs uit de Franse regio -, traditionele dansen en sportieve activiteiten voorzien. (DB)

Lekkerbekken en smulpapen die op 17 of 18 september in Brussel rondhangen, moeten zeker tot de Brusselse Zavel afzakken. Op het marktpleintje zullen een dertig handelaars en cateraars uit de Vallei van de Lot hun streekproducten exposeren. Je kunt er onder andere proeven van specialiteiten zoals terrines, kazen, truffel (de zogenaamde 'zwarte diamant van Quercy'), ganzenlever, confituur en AOC-wijnen uit de streek van Cahors. Of toeristische informatie inwinnen. Er zijn ook culinaire animaties - geleid door locale chefs uit de Franse regio -, traditionele dansen en sportieve activiteiten voorzien. (DB)