Vaderdag: cadeautips voor de keukenprins

(LP)

Keukenprins © -

Happy fishing met Alessi: De bestekcollectie 'Colombina', ontworpen in 2007 door Doriana en Massimiliano Fuksas, kreeg er deze lente een nieuwe telg bij: 'Colombina Vis'. De nieuwe bestekserie bestaat uit een uitgebreid scala aan werktuigen voor het bereiden, serveren en uiteraard het eten van vis en schelp- of schaaldieren.

Keukenprins © -

Barbecook: De Joya is een kleine tafelgrill geschikt voor een gezelschap tot vier personen. Ideaal voor aperitiefhapjes of een romantische tête-à-tête. Dankzij de keramische kuip en het isolerende water erin kun je de Joya op elk moment verplaatsen, zelfs als de Grilltabs al aangemaakt zijn. De siliconen voetjes beschermen je tafel dan weer voor krassen. Door zijn compacte formaat (30 centimeter diameter) verplaats je het kleine toestel makkelijk en past het in elke keukenkast.

Startpakket met Grilltabs, houtwol en vier tangen van bamboe (99,95 euro)

Keukenprins © -

BBQ & Grill spices giftset met 6 kruiden van Oil & Vinegar (15.95 euro)

Keukenprins © -

Onbegrensde, culinaire mogelijkheden met de Big Green Egg barbecue. Gebruik hem als oven, rookoven, maar ook als authentieke grill op een houtskoolvuur. Laat grote stukken vlees langzaam garen op een lage temperatuur. Bak brood en pizza's op een hoge temperatuur. Of grill vlees, vis en groenten met geopend deksel. Sluit het deksel, voeg rookmot aan de houtskool toe en de Big Green Egg fungeert uitstekend als rookoven. (589 euro, te koop via Luxury for Men)

Keukenprins © -

Blender van Magimix (200 euro). Zo tovert papa de lekkerste smoothies op de ontbijttafel.

Keukenprins © -

Het brede assortiment potten en pannen van Falk is samengesteld uit exclusieve materialen met e?e?n doel: comfortabel koken in mooie authentieke pannen. Met de koperen kleur hebben ze ook een erg leuke look.

Keukenprins © -

Nespressomachine van Magimix: de Inissia krijgt strandkleuren met de beperkte oplage in Pacific Blue. Ook verkrijgbaar in creme, zwart & oranje. (100 euro)

Keukenprins © -

Voor de fans van slow coffee: Caffè Sotto koffiemaker. (795 euro, te koop via Luxury for Men)

Keukenprins © -

Mini Hamburgerpers van Oil & Vinegar. De lekkerste hamburgers maak je zelf met deze praktische en vaatwasbestendige mini hamburgerpers. (19.95 euro)

Keukenprins © -

Met een abonnement op Smartmat kookt papa iedere avond lekker vers.

Keukenprins © -

Voor de keukenprinsen die iets wilder te werk gaan: een oerdegelijke en stijlvolle schort van WITLOFT (De schorten zijn te koop bij Clinic Antwerp en via Luxury for Men, 139 euro)