Urban Crafts 2016: Jong merk Pievert maakt 100% natuurlijke biosapjes

Pievert © Urban Crafts

Adrien Peeters is de bezieler van Pievert, een sapjesmerk dat 100% biologisch en natuurlijk is. De sappen worden gemaakt met een cold press, zodat de vitaminen en mineraren bewaard blijven.

Adrien gebruikt maar liefst 500 gram rauw fruit en groente voor zijn raw food sapjes van 250 milliliter, die daarbovenop ook 100% bio en natuurlijk zijn. De bedenker gebruikt 13 verschillende soorten fruit en groenten voor 3 recepten: booster, detox en refresh.

De bedoeling van Adrien is om onze consumptiegewoonten te veranderen. Daarom kiest hij voor volledig biologische ingrediënten. Om alle voedingswaarden die nuttig zijn voor onze gezondheid te bewaren, maakt hij gebruik van de cold press. De ingrediënten worden dus niet opgewarmd, maar rauw en koud geperst tot sap.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Urban Crafts is een initiatief dat jaarlijks nieuwe, jonge, creatieve makers selecteert en verenigt in een community van intussen meer dan 32.000 leden op Facebook. De deelnemers worden geselecteerd op basis van criteria zoals relevantie, hedendaags karakter en pro-activiteit. Ze krijgen ondersteuning om zichzelf online beter te profileren en offline te netwerken via evenementen en workshops. Urban Crafts is een gezamenlijk project van Trendwolves en Hello bank!.

Stem op jouw favoriet

Tot 12 december kan het publiek een stem uitbrengen om dé Urban Crafter 2016 te verkiezen. Surf naar www.urbancrafts.tv en ontdek de 32 Urban Crafters. Van 1 tot en met 18 december stellen de makers tentoon in de vitrines van de Lakenestraat tijdens Maker.Street.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content