Praktisch
Waar: The Event Lounge, Generaal Wahislaan 16F, 1030 Brussel
Wanneer: 6 en 7 oktober, 11-18 uur
Inkom: € 15, gratis voor de lezers van Knack Weekend

Bevestig uw deelname via het inschrijvingsformulier op www.knackweekend.be/Torres
Wanneer u inschrijft voor 24 september krijgt u een gratis ticket voor de wijnbeurs Megavino (19-22/10).

De familie Torres maakt al meer dan 300 jaar haar eigen wijnen in het Penedèsgebergte nabij Barcelona. In de jaren 70 verwierf het huis Torres wereldwijd bekendheid met de schitterende wijn 'Gran Coronas'. Van dan af aan wordt deze prestigieuze wijnbouwer erkend omwille van zijn kwaliteit en diversiteit met wijngaarden in Spanje, Chili en Californië.

Miguel Torres is al meermaals uitgeroepen tot één van 's werelds beste wijnmakers. Wijnen van de familie Torres zijn beschikbaar in 115 landen wereldwijd en zijn te vinden op de wijnkaarten van alle toprestaurants in de wereld.

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober laat Knack Weekend u kennismaken met meer dan 50 wijnen van het wijnhuis Torres via een superdeluxe Tasting Event waar ook de olijfoliën van het huis gepresenteerd worden. Dhr. Miguel Torres zal er u persoonlijk verwelkomen.

De familie Torres maakt al meer dan 300 jaar haar eigen wijnen in het Penedèsgebergte nabij Barcelona. In de jaren 70 verwierf het huis Torres wereldwijd bekendheid met de schitterende wijn 'Gran Coronas'. Van dan af aan wordt deze prestigieuze wijnbouwer erkend omwille van zijn kwaliteit en diversiteit met wijngaarden in Spanje, Chili en Californië. Miguel Torres is al meermaals uitgeroepen tot één van 's werelds beste wijnmakers. Wijnen van de familie Torres zijn beschikbaar in 115 landen wereldwijd en zijn te vinden op de wijnkaarten van alle toprestaurants in de wereld. Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober laat Knack Weekend u kennismaken met meer dan 50 wijnen van het wijnhuis Torres via een superdeluxe Tasting Event waar ook de olijfoliën van het huis gepresenteerd worden. Dhr. Miguel Torres zal er u persoonlijk verwelkomen.