Uniek kookboek: 16 chefs, 48 recepten

© gf

Het nieuwe culinaire boek bundelt de drie favoriete recepten van vier topchefs, patissiers, chocoladebewerkers en barman-cocktailmakers.

16 chefs, 48 recepten is nu verkrijgbaar in de boekhandel.

In dit unieke boek vindt u Belgische toptalenten die nog steeds eten en drank op tafel weten te toveren alsof het niets is; en die die kunde tot een kunst hebben gemaakt. Talent ontdekken en steunen, en lekker eten en drinken. Het zijn zaken die Knack Weekend na aan het hart liggen.

Zestien grote namen stellen wij u voor, acht Vlamingen en evenveel Walen. Elk expert in hun domein. Vier chefkoks, banketbakkers, chocoladebewerkers en barmannen-cocktailmakers. En ze geven elk hun drie favoriete feestrecepten mee. Succes gegarandeerd.

De namen van de chefs klinken u waarschijnlijk bekend in de oren: Thomas Locus, Wout Bru, Yves Mattagne, de gebroeders Folmer. U kent hun sterrenrestaurants, of hun gezichten van tv. De reputatie van de cocktailmakers, of ‘mixologen’ zoals ze zich met een term geleend uit het Engels zo mooi noemen, zijn misschien nog niet zo doorgedrongen, maar Kristof Burm, Ben Belmans, Raphaël Trémérie en Serge Guillou krijgen u zeker aan het shaken.

Dominiqe Persoone, Bernard Proot (DelReY), Pierre Marcolini en Jean-Philippe Darcis zijn geen onbekenden voor wie van chocolade met een grote C houdt. En ook de creaties van patissiers Joost Arijs, Tom Van Loock, Marc Ducobu en Wittamer zullen u verbazen.

In het boek nemen we u mee op ontdekkingstocht, langs bekende gezichten en nieuw talent, een weg van culinaire hoogtepunten. Een food experience, zeg maar. De eerste in de reeks van vele.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content