De Amerikaanse actrice Uma Thurman wordt het gezicht van de vijftiende editie van de befaamde Camparikalender. De bloedmooie 43-jarige actrice treedt zo in de voetsporen van andere filmsterren als Eva Mendes, Jessica Alba en Penélope Cruz die eerder al de kalender van het aperitiefmerk sierden.

Het thema van deze editie is 'worldwide celebration'. Elke kalendermaand staat in teken van een unieke feestdag of festiviteit uit een andere cultuur. Voor elk cultureel festijn poseert Thurman in een prachtige, elegante outfit. Ter ere van de Spaanse Día de Muertos (Dag van de Doden) bijvoorbeeld schittert ze in een felrode satijnen jurk terwijl ze wordt omring door kleurrijke schedels.

De foto's werden genomen door modefotograaf Koto Bolofo die al heel wat succesvolle campagnes fotografeerde voor luxe-merken als Louis Vuitton en Dior.

Het resultaat is een stijlvolle, chique en eveneens artistieke kalender waarvan de beperkte oplage weer heel wat verzamelaars zal weten te bekoren.

Ook Thurman zelf is heel tevreden met de kalender. "Het is een waar plezier om deel te mogen uitmaken van zo'n befaamd project", zei ze in een persbericht over haar rol als 'calendar girl'. "Ik bewonder vooral het thema van deze editie van de Campari Calendar sterk omdat ik een wereldwijde reis van ontdekkingen, passie en stijl kan delen met alle Campariliefhebbers."

Bekijk het volgende filmpje om meer te weten te komen over Uma Thurmans samenwerking met Campari:

(EL)

De Amerikaanse actrice Uma Thurman wordt het gezicht van de vijftiende editie van de befaamde Camparikalender. De bloedmooie 43-jarige actrice treedt zo in de voetsporen van andere filmsterren als Eva Mendes, Jessica Alba en Penélope Cruz die eerder al de kalender van het aperitiefmerk sierden. Het thema van deze editie is 'worldwide celebration'. Elke kalendermaand staat in teken van een unieke feestdag of festiviteit uit een andere cultuur. Voor elk cultureel festijn poseert Thurman in een prachtige, elegante outfit. Ter ere van de Spaanse Día de Muertos (Dag van de Doden) bijvoorbeeld schittert ze in een felrode satijnen jurk terwijl ze wordt omring door kleurrijke schedels. De foto's werden genomen door modefotograaf Koto Bolofo die al heel wat succesvolle campagnes fotografeerde voor luxe-merken als Louis Vuitton en Dior. Het resultaat is een stijlvolle, chique en eveneens artistieke kalender waarvan de beperkte oplage weer heel wat verzamelaars zal weten te bekoren. Ook Thurman zelf is heel tevreden met de kalender. "Het is een waar plezier om deel te mogen uitmaken van zo'n befaamd project", zei ze in een persbericht over haar rol als 'calendar girl'. "Ik bewonder vooral het thema van deze editie van de Campari Calendar sterk omdat ik een wereldwijde reis van ontdekkingen, passie en stijl kan delen met alle Campariliefhebbers." Bekijk het volgende filmpje om meer te weten te komen over Uma Thurmans samenwerking met Campari: (EL)