Een jaar na de opstart in België bleek de vraag naar de maaltijdleveringsdienst van Uber zo groot dat een derde uitbreiding een logische optie was. Eerder al dit jaar werden ook de steden Luik, Namen en Gent in het pakket opgenomen, bovenop de bestaande activiteiten in Brussel, Antwerpen en Waterloo.

UberEATS werkt samen met lokale restaurants en gaat er prat op gebruikers hun gerechten binnen het halfuur te kunnen leveren. De applicatie begon in 2014 in Los Angeles en is vandaag beschikbaar in meer dan 120 steden wereldwijd.

De lanceringen vinden plaats overheen de twee weken, startend met Charleroi op vrijdag 8 december, naar Leuven op woensdag 13 december en afsluitend met Mechelen op dinsdag 19 december.

Een jaar na de opstart in België bleek de vraag naar de maaltijdleveringsdienst van Uber zo groot dat een derde uitbreiding een logische optie was. Eerder al dit jaar werden ook de steden Luik, Namen en Gent in het pakket opgenomen, bovenop de bestaande activiteiten in Brussel, Antwerpen en Waterloo.UberEATS werkt samen met lokale restaurants en gaat er prat op gebruikers hun gerechten binnen het halfuur te kunnen leveren. De applicatie begon in 2014 in Los Angeles en is vandaag beschikbaar in meer dan 120 steden wereldwijd.De lanceringen vinden plaats overheen de twee weken, startend met Charleroi op vrijdag 8 december, naar Leuven op woensdag 13 december en afsluitend met Mechelen op dinsdag 19 december.