Jeroen Meus maakte deze ochtend bij De Madammen op Radio 2 bekend dat liefst 14 331 kijkers hebben gestemd op stoofvlees-friet als dé ultieme Vlaamse Klassieker uit alle Vlaamse gerechten die Jeroen de voorbije vijf jaar klaarmaakte in Dagelijkse kost.

Jeroen roept zondag 1 maart uit tot Nationale Stoofvlees-frietdag en vraagt de kijkers om die dag massaal dit topgerechtje klaar te maken. Van maandag 16 februari tot en met donderdag 26 februari kookt Jeroen in Dagelijkse kost de nummer 10 tot en met 2 uit de Top 10.

De Top 3 wordt trouwens vervolledigd door steak-friet met sla en bearnaisesaus op 3 en witloof met hesp in de oven. "Stoofvlees-friet is een geweldig Vlaams gerecht, en ook de nummer 2 is mijn goesting wel! Maar zelf zou ik als Vlaamse Klassieker toch kiezen voor worst met rode kool. En wat ik nog niet in Dagelijkse kost heb gemaakt, maar zeker op mijn wenslijstje staat, zijn varkenspootjes", vertelde Jeroen.

Jeroen Meus maakte deze ochtend bij De Madammen op Radio 2 bekend dat liefst 14 331 kijkers hebben gestemd op stoofvlees-friet als dé ultieme Vlaamse Klassieker uit alle Vlaamse gerechten die Jeroen de voorbije vijf jaar klaarmaakte in Dagelijkse kost.Jeroen roept zondag 1 maart uit tot Nationale Stoofvlees-frietdag en vraagt de kijkers om die dag massaal dit topgerechtje klaar te maken. Van maandag 16 februari tot en met donderdag 26 februari kookt Jeroen in Dagelijkse kost de nummer 10 tot en met 2 uit de Top 10.De Top 3 wordt trouwens vervolledigd door steak-friet met sla en bearnaisesaus op 3 en witloof met hesp in de oven. "Stoofvlees-friet is een geweldig Vlaams gerecht, en ook de nummer 2 is mijn goesting wel! Maar zelf zou ik als Vlaamse Klassieker toch kiezen voor worst met rode kool. En wat ik nog niet in Dagelijkse kost heb gemaakt, maar zeker op mijn wenslijstje staat, zijn varkenspootjes", vertelde Jeroen.