Het zal ook dit jaar de chocoholics niet ontgaan zijn: Twix kleurt opnieuw wit. Fans van het eerste uur weten dan dat er opnieuw een limited edition van de wereldbekende dubbele chocoladereep in de winkelrekken ligt. De Twix White doet het voor de negende keer met een laagje witte chocolade over de combinatie van krokante biscuit met smeuïge karamel. Tijdelijk, want de populaire witte variant is tot 31 oktober verkrijgbaar.

De gelimiteerde editie wordt in twee versies uitgebracht: de verpakking met 1 reep (€ 0,77) en met 5 repen (€ 2,99). (DB)

Het zal ook dit jaar de chocoholics niet ontgaan zijn: Twix kleurt opnieuw wit. Fans van het eerste uur weten dan dat er opnieuw een limited edition van de wereldbekende dubbele chocoladereep in de winkelrekken ligt. De Twix White doet het voor de negende keer met een laagje witte chocolade over de combinatie van krokante biscuit met smeuïge karamel. Tijdelijk, want de populaire witte variant is tot 31 oktober verkrijgbaar. De gelimiteerde editie wordt in twee versies uitgebracht: de verpakking met 1 reep (€ 0,77) en met 5 repen (€ 2,99). (DB)