Actrice Gwyneth Paltrow is een vrouw met vele talenten. In haar overvolle agenda heeft ze toch nog de tijd gevonden om een tweede kookboek te schrijven. En dit boek bleek meteen al een succes: enkele weken na publicatie stond haar boek op nummer 1 in de bestsellerlijst van de New York Times. Het boek zal nu ook het in het Nederlands worden uitgebracht.

In het boek laat Gwyneth Paltrow zien dat gezond eten ook heel lekker kan zijn en niet noodzakelijk moeilijk om klaar te maken. In totaal staan er 150 recepten in, die je innerlijk én uiterlijk laten stralen. Ze vertrekt vanuit het basisprincipe dat je eenvoudig moet eten, je biologisch moet proberen eten en dat je suikers en koolhydraten moet vermijden.

De Nederlandse vertaling van haar tweede kookboek '(H)eerlijk' zal verschijnen op 3 september en wordt uitgegeven door Kosmos Uitgevers. (LVR)

Actrice Gwyneth Paltrow is een vrouw met vele talenten. In haar overvolle agenda heeft ze toch nog de tijd gevonden om een tweede kookboek te schrijven. En dit boek bleek meteen al een succes: enkele weken na publicatie stond haar boek op nummer 1 in de bestsellerlijst van de New York Times. Het boek zal nu ook het in het Nederlands worden uitgebracht. In het boek laat Gwyneth Paltrow zien dat gezond eten ook heel lekker kan zijn en niet noodzakelijk moeilijk om klaar te maken. In totaal staan er 150 recepten in, die je innerlijk én uiterlijk laten stralen. Ze vertrekt vanuit het basisprincipe dat je eenvoudig moet eten, je biologisch moet proberen eten en dat je suikers en koolhydraten moet vermijden. De Nederlandse vertaling van haar tweede kookboek '(H)eerlijk' zal verschijnen op 3 september en wordt uitgegeven door Kosmos Uitgevers. (LVR)