Twee dagen lang luxe à volonté: de champagnestreek komt naar de kust

© .

Liefhebber van champagne, maar geraak je niet meteen zelf in de champagnestreek? Neem er dan vooral je agenda bij, want in dat geval moet je snel een weekend blokkeren.

Tijdens het weekend van 17 tot 19 november wordt het Oostendse Thermae Palace opnieuw de locatie voor de Boulevard de Champagne. Verwacht je aan twee dagen vol proeverijen, foodpairing, workshops en concerten.

Verschillende gerenommeerde champagnehuizen uit de Franse champagnestreek zullen op de beurs het hele weekend hun assortiment en bijhorende luxeproducten aan de man brengen tijdens degustaties aan verschillende standen. Je betaalt vijf euro voor een degustatieglas waarmee je naar hartenlust (maar wel tegen betaling) champagne kan proeven. Op de beurs is ook champagne te koop. Akoestische live muziek maakt de beleving compleet, zodat je je helemaal op een Franse wijnmarkt waant.

Het programma is gevuld met verschillende champagneworkshops gegeven door gastvrouw Sepideh Sedaghatnia, een heuse Vive La France Champagneshow op zaterdagavond, een champagne-ontbijt op zondag en een gezellig aperitiefconcert. Het volledige programma en prijzen vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content