Een taxi waarin twee chefs van het beroemde sterrenrestaurant 'The Fat Duck' zaten, botste in Hong Kong tegen twee dubbeldekbussen. Bij het verkeersongeval kwam naast de twee chefs ook de taxichauffeur om het leven. Er raakten in totaal 57 mensen gewond. Volgens de lokale media zijn de slachtoffers de 34-jarige Brit Ivan Aranto Herrera Jorge en de 30-jarige Zweed Magnus Lindgren.

Heston Blumenthal, de bekende chef-kok van het restaurant, reisde naar Hongkong om de lichamen van zijn medewerkers te identificeren.

'The Fat Duck', het driesterrenrestaurant in Bray in het westen van Londen, werd in 2005 verkozen tot het beste restaurant ter wereld door het magazine Restaurant. (Belga/DB)

Een taxi waarin twee chefs van het beroemde sterrenrestaurant 'The Fat Duck' zaten, botste in Hong Kong tegen twee dubbeldekbussen. Bij het verkeersongeval kwam naast de twee chefs ook de taxichauffeur om het leven. Er raakten in totaal 57 mensen gewond. Volgens de lokale media zijn de slachtoffers de 34-jarige Brit Ivan Aranto Herrera Jorge en de 30-jarige Zweed Magnus Lindgren. Heston Blumenthal, de bekende chef-kok van het restaurant, reisde naar Hongkong om de lichamen van zijn medewerkers te identificeren. 'The Fat Duck', het driesterrenrestaurant in Bray in het westen van Londen, werd in 2005 verkozen tot het beste restaurant ter wereld door het magazine Restaurant. (Belga/DB)