Voor 4:

400 g frambozen

100 g suiker

het sap van 1 citroen

2 el crème de framboise

1,5 dl witte wijn

3 fijngesneden stuks citroengras

4 gelatinebladen

slagroom

verse frambozen

Doe de frambozen met de suiker, het citroensap, de likeur, de wijn en het citroengras in een pan en breng voorzichtig aan de kook. Laat gedurende 20 min. zacht stoven.

Week ondertussen de gelatinebladen in koud water en klop de slagroom op.

Meng een paar eetlepels van het frambozenmengsel onder de slagroom tot je een mooie roze kleur hebt.

Giet de rest van het mengsel door een fijne zeef en schuim eventueel af met een schuimspaan. Roer de uitgeknepen gelatine eronder. Laat enigszins afkoelen en giet in glazen naar keuze. Laat gedurende 2 uur opstijven in de koelkast en werk af met de slagroom. Versier eventueel met verse frambozen.

Voor 4: 400 g frambozen100 g suikerhet sap van 1 citroen2 el crème de framboise1,5 dl witte wijn3 fijngesneden stuks citroengras4 gelatinebladenslagroomverse frambozenDoe de frambozen met de suiker, het citroensap, de likeur, de wijn en het citroengras in een pan en breng voorzichtig aan de kook. Laat gedurende 20 min. zacht stoven.Week ondertussen de gelatinebladen in koud water en klop de slagroom op.Meng een paar eetlepels van het frambozenmengsel onder de slagroom tot je een mooie roze kleur hebt.Giet de rest van het mengsel door een fijne zeef en schuim eventueel af met een schuimspaan. Roer de uitgeknepen gelatine eronder. Laat enigszins afkoelen en giet in glazen naar keuze. Laat gedurende 2 uur opstijven in de koelkast en werk af met de slagroom. Versier eventueel met verse frambozen.