Trendy pizzahuisje
Voor een snelle, lekkere hap is er het trendy pizzarestaurantje Papillon Pizza.
Concept en inrichting zijn verfrissend en sympathiek. Om het beleg te creëren werden drie befaamde chefs aangesproken: Alex Hanbuckers, Christophe Hardiquest en Sang Hoon Degeimbre. Hun recepten worden gepresenteerd op kleine vierkante pizza’s, zodat je er verschillende kunt proeven. Je kunt ze meenemen of ter plaatse degusteren… Zitten doe je op schommels.
Het repertoire is uitgebreid: Berber Hot Dog met tomaat, muntcoulis, wortel, courgette, komijnzaad en merguez (3,25 euro), Truff&Boleet met boleten, spek, tartufata, bechamelsaus met parmezaan (5 euro), ThailleTai met mozzarella, eendenborst, Thaise sla met kerrie en kokos (3,50 euro), TomCherry met grappakerstomaten, scamorzo en San Danieleham (3,75 euro)… Daarnaast serveert men ook salades en nagerechten in glaasjes.
Papillon Pizza: 91 Amerikaanse straat, 1050 Brussel. Open 12-23 u. (zondag tot 18 u.). 02 539 05 10.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier