Sint-Laureins, een Oost-Vlaams pittoresk dorpje vlak aan de Nederlandse grens, haalt van 11 tot 13 november Italiaanse geuren en kleuren in huis. De zesde editie van de gastronomische lifestylebeurs Toscaanse Smaken slaat dan haar tenten op in het Godshuis.

Exposanten pakken er niet alleen uit met hun beste producten, ze staan ook klaar om u te charmeren met streek- en familieverhalen. Verantwoordelijk voor het concept is Alessandro Melan, de oprichter van de Belgische agriturismo-specialist Dolce Vita. (PVD)

Sint-Laureins, een Oost-Vlaams pittoresk dorpje vlak aan de Nederlandse grens, haalt van 11 tot 13 november Italiaanse geuren en kleuren in huis. De zesde editie van de gastronomische lifestylebeurs Toscaanse Smaken slaat dan haar tenten op in het Godshuis. Exposanten pakken er niet alleen uit met hun beste producten, ze staan ook klaar om u te charmeren met streek- en familieverhalen. Verantwoordelijk voor het concept is Alessandro Melan, de oprichter van de Belgische agriturismo-specialist Dolce Vita. (PVD)