Tweesterrenrestaurant Horseele van Danny Horseele staat onder gerechtelijke voogdij. De topchef had er de Brugse handelsrechtbank zelf om gevraagd. De bekende eettempel Dudzele (Brugge) is dus voorlopig beschermd tegen zijn schuldeisers.

De verliezen van het restaurant stapelen zich op. Om een faillissement te vermijden, gaat Horseele, die dertien mensen tewerkstelt, een herstructurerings- en afbetalingsplan opstellen. Wellicht zal het aantal personeelsleden worden ingekrompen.

De topchef verscheen al eerder voor de correctionele rechtbank wegens verduistering van 745.000 euro. Deze zaak werd uitgesteld tot 18 oktober. (Belga/DB)

Tweesterrenrestaurant Horseele van Danny Horseele staat onder gerechtelijke voogdij. De topchef had er de Brugse handelsrechtbank zelf om gevraagd. De bekende eettempel Dudzele (Brugge) is dus voorlopig beschermd tegen zijn schuldeisers. De verliezen van het restaurant stapelen zich op. Om een faillissement te vermijden, gaat Horseele, die dertien mensen tewerkstelt, een herstructurerings- en afbetalingsplan opstellen. Wellicht zal het aantal personeelsleden worden ingekrompen. De topchef verscheen al eerder voor de correctionele rechtbank wegens verduistering van 745.000 euro. Deze zaak werd uitgesteld tot 18 oktober. (Belga/DB)