Topgastronomie voor een prikje

Jonge Vlaamse topkoks zetten een gastronomisch driegangenmenu van 45 euro op hun kaart voor jongeren tot 30 jaar. De actie ‘Jong Keukengeweld’ loopt van 1 oktober tot 15 november.

Met de derde editie van Jong Keukengeweld zet Vlaanderen Lekker Land aanstormend culinair talent opnieuw in de kijker: 48 getalenteerde chefs laten jongeren tot en met 30 jaar via een driegangenmenu kennismaken met hedendaagse gastronomie. Het bijzondere menu kost 45€ per persoon, inclusief aangepaste wijnen/bieren en water. Een prikje in vergelijking met wat op het bord komt. Alle Vlaamse chefs chefs werden zorgvuldig geselecteerd en gescreend door een professionele jury. Klik hier voor de deelnemers per provincie. (DB)

De actie ‘Jong Keukengeweld’ loopt van 1 oktober tot 15 november. De culinaire toekomst van Vlaanderen is ook gebundeld in het boek ‘Jong Keukengeweld’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content