Topgastronomie in sterrenrestaurants aan zachte prijzen

Tijdens de najaarseditie van Dining with the Stars, van 11 tot 25 september, bieden sterrenrestaurants opnieuw prijsvriendelijke topgastronomie. Snel boeken is de boodschap.

Na vier succesvolle edities kan er van 11 tot 25 september opnieuw volop gastronomisch getafeld worden bij de crème de la crème van de Belgische restaurants tijdens Dining with the Stars, zeg maar de ‘sterreneditie’ van de populaire Restaurant Week.

Gastronomen weten dan dat je twee weken lang aan tafel kan schuiven voor een uitgebreide lunch of diner aan (sterk) gereduceerde prijzen. Nieuw is dat naast sterrenrestaurants nu ook topadressen die minstens 15 Gault Millau-punten tellen, deelnemen aan dit exclusieve evenement. Dat maakt een totaal van 65 restaurants, waaronder La Durée (Izegem), Magis (Tongeren), Restaurant Boury (Roeselare), De Jonkman (Brugge) en Auberge de Herborist (Sint-Andries).

Voor een viergangenlunch betaal je 49 euro, een vijfgangendiner kost 60 euro. Tweesterrenzaken en eetadressen die 17 of 18 scoren in de Gault Millau-gids mogen een supplement vragen.

De vorige editie telde ruim 5.000 gastronomen. Deze keer verwacht organisator DiningCity.com nog meer bezoekers. Lezers van Knack Weekend genieten van een voordeel en kunnen vanaf nu reserveren via www.diningwiththestars.be, want de website gaat pas open op 28 augustus. Neem er pen en papier bij, want snel zijn is de boodschap. De restaurants zijn snel volgeboekt. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content