Sinds de opening van zijn eerste atelier in 1995 onderscheidt de befaamde Brusselse chocolatier Pierre Marcolini zich door de hoogstaande kwaliteit van zijn creaties. Dat is in zijn nieuwe winkel niet anders.

De op maat gemaakte pralinetoonbank, makaroncarrousel, gourmandisebar en Chocotheek zorgen opnieuw voor visueel vuurwerk en laten je kennismaken met zijn klassiekers die tot ver buiten België furore maken. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan verse patisserie, waaronder acht variaties op de traditionele eclair (fondant, melkchocola, karamel, vanille, framboos, mango, ananas en kokos en koffie), een merveilleux en een collectie van acht financiers (natuur, pistachenoten, hazelnoten, frambozen, chocolade, karamel, koffie/pecannoten en citroen).

gf
© gf

De meester-patissier heeft intussen meer dan 30 winkels in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Monaco, Japan en Koeweit. En hij plant nog meer nieuwe vestigingen. (DB)

Sinds de opening van zijn eerste atelier in 1995 onderscheidt de befaamde Brusselse chocolatier Pierre Marcolini zich door de hoogstaande kwaliteit van zijn creaties. Dat is in zijn nieuwe winkel niet anders. De op maat gemaakte pralinetoonbank, makaroncarrousel, gourmandisebar en Chocotheek zorgen opnieuw voor visueel vuurwerk en laten je kennismaken met zijn klassiekers die tot ver buiten België furore maken. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan verse patisserie, waaronder acht variaties op de traditionele eclair (fondant, melkchocola, karamel, vanille, framboos, mango, ananas en kokos en koffie), een merveilleux en een collectie van acht financiers (natuur, pistachenoten, hazelnoten, frambozen, chocolade, karamel, koffie/pecannoten en citroen). De meester-patissier heeft intussen meer dan 30 winkels in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Monaco, Japan en Koeweit. En hij plant nog meer nieuwe vestigingen. (DB)