Topchefs koken op Tomorrowland

De beste chef ter wereld, Jordi Roca, kookt samen met Sergio Herman op Tomorrowland.

De beste chef ter wereld, Jordi Roca, kookt samen met Sergio Herman op Tomorrowland. Voor Sergio Herman is het de tweede keer dat hij zijn culinaire kunsten vertoont tijdens het festival.
Dit jaar komt hij echter niet alleen maar deelt hij de keuken met zijn vriend en collega Jordi Roca. De Spaanse patissier van ‘El Celler de Can Roca’ stootte dit jaar Rene Redzepi (Noma, Kopenhagen) van de eerste plaats in de prestigieuze ‘World’s Best Restaurant’ lijst.

De twee 3-sterren chefs zullen tijdens Tomorrowland het ‘Secret Restaurant’ hosten. Een geheime locatie op het festival met het meest spectaculairste zicht, waar slechts plaats is voor 8 personen. Er zullen twee keer per dag gerechten klaargemaakt worden. De opbrengst van het diner gaat naar een goed doel. “Koken met Jordi Roca op Tomorrowland, dat zal pure magie zijn. We zullen alle zintuigen bespelen, onze stijlen passen goed bij elkaar en de click is er”, aldus Sergio.

Tomorrowland geeft 8 bezoekers de kans om te proeven van de lekkernijen en schenkt één “golden ticket” voor 8 vrienden weg aan de persoon die het origineelst uit de hoek komt. Wat moet je doen om deel te nemen? Neem een foto van jezelf – en eventueel je vrienden -met het logo van Tomorrowland waarin je het thema van deze 9e editie “The Arising of Life” op een originele manier verwerkt. Post deze creatie op Facebook en link naar de pagina van het festival.

Je kan niet enkel een Full Madness Comfort ticket inclusief 4 easy tents voor DreamVille voor jou en 7 vrienden winnen, maar ook het bijzonder diner met Sergio Herman en Jordi Roca. Deelnemen kan tot 22 juli 2013. (RDM)Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content