Topchefs koken gastronomisch menu voor het goede doel

© Fotobox

Voor de veertiende keer vindt op zondag 2 februari het ‘Antwerp Diner’ plaats, een benefietavond waarop Belgische topchefs als Sergio Herman en Wouter Keersmaekers koken ten voordele van aids- en HIV-bestrijding.

Onder het motto “wij zetten aids op het menu” zamelen een honderdtal vrijwilligers geld in voor onderzoek en preventie van aids en HIV. Antwerp Diner is een spectaculaire benefietavond vol culinaire en muzikale verrassingen. Het diner wordt verzorgd door Belgische topchefs zoals Wouter Keersmaekers (Schone van Boskoop), Olivier De Vinck (Kommilfoo), Ingrid Neven (Pazzo), Ron Diephout (Appelmans), Bas Coenen (Josephine’s), Dominique Persoone (The Chocolate Line) en niemand minder dan Nick Bril en Sergio Herman (The Jane). Het gastronomisch viergangendiner wordt mee verzorgd door de studenten van de PIVA hotelschool.

Heel wat artiesten zorgen voor live entertainment en er wordt ook een tombola gehouden. De opbrengst van de avond gaat naar 3 goede doelen die zich inzetten voor de bestrijding van aids en HIV : Instituut Tropische Geneeskunde, Tomorrow4Isibani en Sensoa. Dit jaar hoopt de organisatie om net als vorig jaar een bedrag van 60.000 euro door te storten aan de goede doelen. Voor wie nog niet uitgefeest raakt in de Zuiderkroon, is er nog een afterparty in de Red & Blue. (AB)

Voor meer informatie aangaande reservatie tafels & tombola, kan u een e-mail sturen naar info@antwerp-diner.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content