De sterrenchef kijkt aan tegen een vervolging voor de strafrechter. Een onderzoek tegen Goossens en zijn echtgenote Lieve Fermans, mede-eigenares van het restaurant, is na meer dan drie jaar afgerond.

De speurders ontdekten dat geknoeid is met de boekhouding van Hof van Cleve, met de bedoeling belastingen te ontduiken. Dat zou al jaren gebeuren, zolang de speurders konden teruggaan in de tijd om de financiële gegevens uit te pluizen.

De Tijd vernam dat Goossens gesprekken voert om zijn vervolging af te kopen. Hij wil onderhandelen met het gerecht en de Bijzondere Belastingsinspectie over een minnelijke schikking.

(Belga/MS)

De sterrenchef kijkt aan tegen een vervolging voor de strafrechter. Een onderzoek tegen Goossens en zijn echtgenote Lieve Fermans, mede-eigenares van het restaurant, is na meer dan drie jaar afgerond. De speurders ontdekten dat geknoeid is met de boekhouding van Hof van Cleve, met de bedoeling belastingen te ontduiken. Dat zou al jaren gebeuren, zolang de speurders konden teruggaan in de tijd om de financiële gegevens uit te pluizen. De Tijd vernam dat Goossens gesprekken voert om zijn vervolging af te kopen. Hij wil onderhandelen met het gerecht en de Bijzondere Belastingsinspectie over een minnelijke schikking.(Belga/MS)