Topchef Peter Goossens ontkent klacht tegen hulpverleners

© Belga

Driesterrenchef Peter Goossens ontkent met klem dat hij klacht heeft ingediend tegen hulpverleners omdat hij dacht dat zij de media hadden getipt over zijn ziekenhuisopname.

Peter Goossens, chef van het sterrenrestaurant Hof van Cleve, ontkent met klem dat hij bij politie en gerecht klacht heeft ingediend tegen hulpverleners omdat hij vermoedt dat zij de media hebben getipt over zijn ziekenhuisopname. Dat laat Peter Goossens weten in een mededeling, waarin hij oproept om zijn privacy te respecteren.

Een krant berichtte woensdag dat de sterrenchef een klacht indiende tegen de hulpdiensten, omdat hij dacht dat die aan de media verklapten dat hij vorige week in het ziekenhuis werd opgenomen. Goossens ontkent die informatie.

“Zij hebben te allen tijde op de broodnodige discretie gewezen, maar van een formele klacht is geen sprake. Integendeel zelfs. Peter en zijn vrouw Lieve wensen hier uitdrukkelijk alle hulpdiensten – brandweer, politie en medisch personeel – te bedanken voor hun snel en bijzonder zorgzaam optreden. Terzelfder tijd roepen zij iedereen op te stoppen met het schenden van hun rust en privacy, nodig voor een spoedig herstel van Peter”, luidt het in de mededeling.

De topchef zou depressief zijn en zich teruggetrokken hebben uit zijn publieke activiteiten. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content