Naar aanleiding van de eindejaarsperiode en de promotie van z'n feestelijke Delicieux-gamma nam supermarktketen Lidl twee topchefs onder de arm: de Brusselse chef Gaétan Colin van toprestaurant Jaloa en Tim Teck, vooral een bekend gezicht in Wallonië.

Dat gastronomisch tafelen niet duur hoeft de zijn tonen beide keukentalenten aan de hand van een reeks lekkere en toegankelijke gerechten met budgetvriendelijke producten die in de de rekken van de winkelketen te verkrijgen zijn. Wij pikten er drie uit.

Naar aanleiding van de eindejaarsperiode en de promotie van z'n feestelijke Delicieux-gamma nam supermarktketen Lidl twee topchefs onder de arm: de Brusselse chef Gaétan Colin van toprestaurant Jaloa en Tim Teck, vooral een bekend gezicht in Wallonië. Dat gastronomisch tafelen niet duur hoeft de zijn tonen beide keukentalenten aan de hand van een reeks lekkere en toegankelijke gerechten met budgetvriendelijke producten die in de de rekken van de winkelketen te verkrijgen zijn. Wij pikten er drie uit.