Tom Waes, Jani, Kim Clijsters: Bied op een diner met 52 BV’s voor het goede doel

© gf

Dineren met een Bekende Vlaming in het Antwerpse Dock’s Café voor het goede doel, dat kan tijdens het unieke evenement ‘Dine with a star’.

Van Tom Waes, John Bryan, Eddy Merckx en Kim Clijsters, langs Jani Kazaltsis tot Otto Jan Ham, Ann Van elsen en Kim Engelbosch: wie eens aan tafel wil schuiven met een bekende Vlaming in Dock’s Café, de bekende brasserie aan de Antwerpse Scheldekaaien, moet met stip het goeddoelevenement Dine with a star aanduiden. Het principe is eenvoudig: 95 driegangendiners met celebrity’s van eigen bodem worden te koop aangeboden via eBay. De hoogste bieder trekt aan het langste eind en mag zijn/haar beste outfit uit de dressing halen voor een verzorgd diner met zijn uitverkoren persoonlijkheid.

De keuze is niet min. Marlène de Wouters, meter van het evenement, overtuigde 52 BV’s (en ruim 40 Bekende Walen) om aan het project deel te nemen, onder hen ook Jean-Marie Pfaff, Bruno Wyndaele, Katia Alens, Marc Coucke, Kobe Ilsen, Marc Herremans, ShowBizz Bart, Rik Torfs, Sofie Dumont, Steven Defour, Véronique De Kock en vele anderen.

Bieden kan via deze link (met overzicht van alle namen) tot en met donderdag 7 mei (21.30uur). Samenleggen met vrienden is ook een optie om een tafel met bijvoorbeeld Eric Van Looy of Herbert Flack in te palmen. Het diner, bestaande uit drie gangen – inclusief aperitief en wijnen -, is geldig voor (minstens) vijf personen. Het minimumbedrag per tafel bedraagt 300 euro. De datum wordt achteraf in samenspraak met de agenda van de BV bepaald.

De opbrengsten gaan integraal naar ‘FACE for Children in Need’, een vzw die zich inzet voor straat- en weeskinderen in Caïro. In 2013 bracht de actie in Franstalig België 25.000 euro op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content