Toerisme Vlaanderen zoekt Jong Keukengeweld

© gf

Toerisme Vlaanderen start de zoektocht naar een nieuwe lichting van jonge getalenteerde chefs. Door uit te pakken met die veelbelovende culinaire toptalenten wilt de organisatie Vlaanderen nog meer op de culinaire wereldkaart zetten.

Toerisme Vlaanderen promoot met Jong Keukengeweld de culinaire beleving van Vlaanderen in binnen- en buitenland. De Vlaamse gastronomie barst immers van de getalenteerde jonge topchefs die gaan voor vakmanschap, innovatie en rock ’n roll.

De kandidaat-chefs mogen op 1 oktober 2015 niet ouder zijn dan 35 jaar en moeten in hun restaurant minstens een driegangenmenu aanbieden met wijnen, bieren en water aan de zeer democratische prijs van maximum 55 euro. Dit menu wordt dan tijdens de jongerenactie van Jong Keukengeweld later dit jaar geserveerd aan generatiegenoten tussen 18 en 30 jaar.

Jonge keukentalenten die zich geroepen voelen om culinaire ambassadeurs van Vlaanderen te worden in binnen- en buitenland kunnen zich tot 20 april 2015 kandidaat stellen via toerismevlaanderen.be. (LD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content