Toastjes met gepocheerde rabarber, geitenkaas en mizuna
Voor 4:
Voor 4:
8 sneetjes brood
400 g rabarberstelen
200 g suiker
1 el honing
sap van 1 sinaasappel
1/2 granaatappel
1/2 rode ui
200 g verse geitenkaas
enkele blaadjes mizuna (Japanse bladgroente met zachte mosterdsmaak)
szechuanpeper
fleur de sel
1 el olijfolie
Toast het brood goudbruin. Was de rabarber, snij in stukken van 5 cm.
Verhit de suiker met 300 ml water, honing en sinaasappelsap in een pan met dikke bodem. Laat zachtjes koken tot de suiker is opgelost en de siroop iets dikker is. Voeg de rabarber en de fijngesneden rode ui toe. Pocheer enkele minuten. De stukken rabarber moeten zacht zijn maar hun vorm behouden. Schep ze uit de pan met een schuimspaan.
Snij de granaatappel doormidden, haal de pitjes eruit.
Bestrijk de broodjes met verse geitenkaas. Beleg met rabarber, werk af met fleur de sel, versgemalen szechuanpeper, gesnipperde bieslook , granaatappelpitjes en enkele blaadjes mizuna. Besprenkel met olijfolie en dien op.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier